Wat heb ik gedaan

Mijn ervaring

Ik ben een ervaren communicatieadviseur met een brede expertise op het gebied van (online) communicatie, marketing, events en social media. Ik ben opgeleid in de communicatie (HBO-communicatie en WO-communicatiemanagement). Mijn ervaring heb ik opgedaan bij de Universiteit Leiden, Museum De Lakenhal, Servicepunt71/Gemeente Leiden, Leidse instrumentmakers School, Woningstichting Ons Doel en diverse Leidse vrijwilligersclubs zoals Stadslab, Podium Pitch en LCKV Jeugdvakanties.

Van het coördineren van de marketing en communicatie rondom de heropening van een museum tot het begeleiden van een social media-team. Van het opzetten van een culturele talkshow tot het organiseren van een Kennisdag voor alle ambtenaren uit de Leidse regio, of een feest voor vijfhonderd man. Van het schrijven van een marketing- en communicatieplan tot het redigeren van teksten. Van het structureren van een website tot brainstormen over de juiste doelgroep en kernboodschap. Van het schrijven van persberichten tot de online publiciteit voor een documentaire. Van het opzetten van een faculteitsbreed weblog waar wetenschappers bloggen over hun vakgebied gekoppeld aan de actualiteit, tot zelf bloggen over onze kinderwens en IVF-traject. Juist de diversiteit in projecten spreekt mij aan!