Wat zeggen anderen over mij

“Wat ik in jou waardeer…”

“Ik vond het echt heel fijn om met je samen te werken. Dank voor al je goede adviezen, geduld, tomeloze inzet en hands on ondersteuning in de projecten. Je hebt ons hiermee echt, wat mij betreft, richting afronding van projecten getrokken. Dank daarvoor!”
Floor van Dam  – projectleider HRM Servicepunt71 –

“Afgelopen zomer hebben we intensief en zeer prettig samengewerkt aan de Kennisdag en Summer School. Vanuit de samenwerking in het vitaliteitsproject Sterk in je Werk wist ik al dat je een topper bent. Deze zomer heb ik nog meer kwaliteiten van je gezien. Je bent veelzijdig, energiek, scherp, inspirerend en een harde werker. Je staat open voor meningen en ideeën van een ander, haalt eruit wat bruikbaar is en je hebt zelf ook hele goede ideeën. Bovenal ben je een hele fijne collega. Het was een feest om met je samen te werken. Dank je wel.”
Attie Kingma, HR-adviseur loopbaan en mobiliteit Servicepunt71 –

“Ingevlogen als vervanging van Selma, gelijk in het diepe gegooid, van social tot nieuwsbrieven, sollicitatiecommissie voor toekomstige teamleden, persberichten, persbijeenkomsten, drukwerkbegeleiding en veel meer. Je stak het pragmatisch in, bracht eigen ervaring in en pakte het snel op. Bewondering, want geen makkelijk moment om in te stappen en gelijk al die ballen in de lucht op te vangen. Genoten van de fijne samenwerking. Een zeer prettige collega, met veel daadkracht.”
Minke Schat, voormalig hoofd publiek Museum De Lakenhal –

“Wat ik in jou waardeer …. Is je nuchterheid, kennis van zaken, praktische aanpak. Niet lullen maar poetsen. Vergaderingen leid je vriendelijk doch beslist terug richting oplossing, met problemen maak je korte metten. En weet je het antwoord niet, dan zoek je het uit of vind je iemand die het wel weet. We zetten samen een culturele talkshow op, Podium Pitch, je staat me bij met de marketing van mijn artikelen en boeken en weet antwoord op al mijn social media vragen. En bovenal, jij zet door.”
Yaël Vinckx, schrijver, journalist, presentator –

“Wat ik in jou waardeer, en daarmee tevens aan je bewonder is, je creatiekracht. Jij hebt een groot vermogen om datgene in de wereld neer te zetten wat voor jou belangrijk is. Dat komt voor mij tot uiting in bijvoorbeeld je keuze voor de reizen (India) die je maakt, of de vakanties die je kiest (beeldhouwen), de dromen die je uit wilt laten komen (het mooiste voorbeeld is denk ik jullie geadopteerde zoon Otis). Maar ook in je keuze voor LCKV Jeugdvakanties of Stadslab. Je hebt ideeën, energie en motivatie om iets te realiseren, maar bovenal doe je het ook gewoon!”
Margriet van de Kamp, organisatiecoach –

“Wat ik in jou waardeer is jouw snelheid van handelen en oplossingsgerichtheid. En de kennis die je hebt van diverse systemen.”
– Sigrid Jansen, loopbaanadviseur –

“Ik heb superveel respect hoe je Social Media hebt vormgegeven binnen de Universiteit Leiden / Leiden Law. Je hebt daarbij echt een voortrekkersrol gespeeld en je eigen stempel erop weten te zetten. Klasse!”
Anne-Fleur van den Wall Bake-Varekamp, online marketingmedewerker Universiteit Leiden –

“Los van hoe het verder gaat, wil ik je bedanken voor je betrokkenheid en de uitkomsten tot nu toe. Ik denk dat met de website, de foto’s, de blogs, de video’s een duidelijk, verrijkend en consistent beeld is ontstaan waar Nieuw Roomburgpark voor staat. Zonder jouw betrokkenheid was dit er niet geweest. DANK!!”
Freek Tanis – initiatiefnemer Nieuw Roomburgpark –